Ako predísť sklamaniu pri realizácii rekonštrukcie bytu či domu?

Nedokončené stavebné úpravy, neprofesionálne jednanie a premrštené ceny? S týmto problémom sa stretol v živote takmer každý. Bohužiaľ hnev a riešenie situácie vždy prichádza až vo chvíli, kedy je všetko ukončené a nie je cesty späť.

11.03.2013 08:00
istota dobrej ponuky Foto:

Aké by to asi bolo, keby sme vždy vedeli, do čoho ideme?
Predstavte si, že už nemusíte kontrolovať každý krok stavebnej firmy, či remeselníka, ktorý má z Vášho budúceho alebo súčasného domova urobiť správne miesto pre život.

Samozrejme existuje možnosť nechať si odporučiť od suseda či známeho firmu, ktorá je už overená, ale nie je to príliš obmedzená možnosť výberu? Čo keď máme pre perfektnú prácu každý celkom iné kritériá?

Vďaka veľmi dôležitej úlohe informačného kanálu, ktorú v dnešnej dobe hrá predovšetkým internet, existuje možnosť, ako zohnať nielen kvalitnú firmu či remeselníka, ale tiež hodnotenie ich odvedenej práce. A tak si môžeme urobiť obrázok nielen o murárovi, ktorý pracoval u nášho suseda, ale tiež o ďalších profesionáloch vo svojom odbore, ktorí pracovali u susedov našich susedov po celej Slovenskej republike.

Foto: iStockphoto
Vyroba a montaz pristresku

Nielen hodnotenie dodávateľov, ale tiež zadanie dopytu celkom zdarma, po realizácii služby z akéhokoľvek odboru činnosti a kraja, poskytujú tzv. dopytové systémy, inak tiež porovnávače služieb.

Tým najväčším na slovenskom trhu je v súčasnosti AAADOPYT.SK. Tento dopytový systém je zároveň i prvým projektom, ktorý v histórii týchto porovnávačov služieb umožnil nahliadnuť pod pokrievku realizovaným dopytom.

Človek tak aspoň s istotou vie, že to naozaj funguje. A obavy z nevyskúšaného dodávateľa? Na ty môžete s kľudom zabudnúť.

chyba