Spríjemnite si práce v domácnosti

Ako? Napríklad aj voňavými novinkami. Inšpirujte sa!

04.05.2012 17:18
Spríjemnite si práce v domácnosti Foto: ,
Spríjemnite si práce v domácnosti
debata

1. Nový Rex 3×Action perie účinne už pri 30 ºC, čím šetrí energiu aj peniaze. Inovatívne zloženie vytvára pri moderných vláknach (polyester, zmes bavlny a polyesteru) ochrannú vrstvu proti škvrnám. Nečistoty ako mastnota, kozmetika alebo omáčka na špagety tak nemajú žiadnu šancu. Navyše vzniknutý elektrostatický účinok bráni počas prania opätovnému usadzovaniu uvoľnených nečistôt.

Rex 3×Action na 20 praní kúpite za 4,29 eur

2. Pur Pure & Natural Magnolia je inšpirovaný jednou z najvznešenejších kvetín, ktorá je často označovaná ako „vôňa juhu“. Nádherné kvety magnólií sa vyznačujú bohatou očarujúcou vôňou, ktorá počas umývania riadu prevonia vašu kuchyňu a oživí spomienky na stredomorské leto.

Pur Pure & Natural Magnolia 750 ml kúpite za  1,79 eur

3. Nový Persil Black Expert Gel bol vyvinutý s ohľadom na nároky a vlastnosti čiernej a tmavej bielizne. Nielenže odstráni aj tie najodolnejšie škvrny overenou kvalitou pracích prostriedkov značky Persil, ale zároveň poskytne ochranu čiernym a tmavým farbám. Unikátna receptúra Black Fix obsahuje inhibítor uvoľnenia farbiva, ktorý zabráni čiernej, aby sa z oblečenia vypierala. Takisto sa v tejto receptúre nachádzajú aj špeciálne enzýmy, ktoré zachovávajú tmavé odtiene bielizne a zamedzujú ich vyblednutiu.

Nový Persil Black Expert Gel na 20 praní kúpite za 6,29 eur

Text: -bn- pre Žena.Pravda.sk
Foto: Henkel, Persil

+1
debata chyba