Klienti mBank mali v pondelok problém s prihlasovaním

jpa, ČTK | 10.05.2010 21:03
mBank Foto:
Ilustračné foto
Klienti slovenskej aj českej pobočky poľskej internetovej mBank mali počas pondelka problém s prihlasovaním sa do internetového bankovníctva. Upozornil na to server Aktuálně.cz.

„V priebehu dnešného dňa sa môžu vyskytovať krátkodobé výpadky súvisiace so zlepšovaním kvality. Za komplikácie sa ospravedlňujeme,“ uviedla banka na svojej internetovej stránke. Banka pritom na stránke v predstihu uvádzala, že modernizácia webových stránok bude prebiehať v noci zo soboty na nedeľu.

Podľa niektorých čitateľov Aktuálně.cz sa vraj vyplatilo skúšať prihlásenie do systému niekoľkokrát po sebe, väčšinou sa to po určitom čase podarilo. Takisto hovorca mBank Matej Kubinec agentúre ČTK potvrdil, že sa mu v priebehu dňa podarilo niekoľkokrát do systému prihlásiť a niekoľkokrát nie.

Podvečer pred šiestou hodinou vydala mBank na svojej internetovej stránke vyhlásenie, že sa situácia so sťaženým prístupom do Internet bankingu zlepšila. „V súčasnosti sa klienti mBank môžu bez problémov prihlásiť do internetového bankovníctva. Napriek prechodným ťažkostiam v priebehu dňa, sú v súčasnosti realizované všetky transakcie platobnými kartami,“ uviedol Kubinec. V internetovej diskusii však ešte o ôsmej večer klienti oponovali, že systém stále nefunguje správne.