Tchibo – Záhrada volá!

- inzercia - Sezóna záhradiek je otvorená! So šikovnými pomocníkmi z Tchibo bude Vaše jarné sadenie a práca v záhrade jednoducho hračkou. A po dobre vykonanej práci nie je nič lepšie, ako si trošku oddýchnuť, posedieť v záhradke a načerpať trochu zelenej energie.

20.03.2013 07:00
inzercia Tchibo Foto:
Záhrada volá
debata

Hurá do záhrady!

Navyše teraz sme v e-shope Tchibo pre Vás pripravili naozaj špeciálnu ponuku! 20 % zľava na vybrané kolekcie! Akcia sa vzťahuje na 4 označené kolekcie – Dokonalé raňajky vo veľkonočnom štýle, Módne lahôdky pre tohtoročnú jar, Kreativite sa medze nekladú! a Šport – všetko, čo potrebujem. Teraz je ten správny čas, akcia platí len do nedele, 24. marca 2013. Tovar z vybraných kolekcií stačí jednoducho vložiť do nákupného košíka a zľava sa automaticky uplatní.

Foto: Tchibo
inzercia tchibo 2
+3

Tchibo už dávno nie je iba káva, ale množstvo unikátnych výrobkov, ktoré inde nekúpite. Každú stredu môžete objaviť na www.tchibo.sk novú kolekciu, nový svet Tchibo. Objednávanie je jednoduché a intuitívne. Navyše výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia! Treba si však dať pozor, všetky výrobky sú dostupné len do vypredania zásob a mnohé sú v ponuke len v limitovaných množstvách.

Váhať sa určite neoplatí. E-shop Tchibo, to je bezpečné a pohodlné nakupovanie a stovky spokojných zákazníkov každý týždeň. Pozrite si najnovšiu kolekciu, je to zábava.

debata chyba